[email protected] +355 42 42 0785
VA.MU 15

DHOMË MATRIMONIALE MODEL VA.MU 15

€2,867.00

Pershkrim

Dhome matrimoniale, dollap  me kapak me rreshqitje dhe me pasqyra.

Krevat i veshur me cope kafe,  komo me pese sirtare dhe dy komedina me nga dy sirtar.

Shenim: Ne çmim nuk perfshihet dysheku, mbulesat dhe karriget.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DHOMË MATRIMONIALE MODEL VA.MU 15”